Besöksinformation

Den 12 maj bjuder Location East på musik från grymma regionala artister/band på tre olika scener. Vi kan även avslöja att festivalen i år avslutas med den stenhårda och klubbiga gästartisten Blenda, som ni inte vill missa chansen att dansa till!

Dagen börjar på den färgglada uteserveringen med utsikt över den vibrerande strömmen. Där bjuds det på skön akustisk musik som gör den kalla drycken lite mer lättsmält. Under dagen har vi ingen åldersgräns och det är fri entré som gäller.

19.30 öppnar dörrarna till Arbis och en helt ny värld. Här ökar vi tempot och musiken bjuder in till en helkväll på dansgolvet. För inträde på kvällen behövs biljett och åldersgränsen är 18 år.

Kom, dansa, upptäck fantastisk musik och se Arbis som du aldrig sett det förut.

Snabbinfo
16.00 - 19.30 Fri entré
19.30 - 03.00 Förköp 195:- alt. dörr 295:- / Ålder: 18+

En festival med kvalitet!

Location East erbjuder möjligheten att upptäcka ny musik och nya artister inom regionen. Samtidigt kan du som besökare njuta av ett genomarbetat och mysigt arrangemang i en inspirerande miljö.

Festivalen Location East grundades ur tre utgångspunkter en passion för musik, ett driv att lyfta up and coming artister och en kärlek till Östergötland. Att erbjuda ett förstklassigt musikarrangemang där dessa faktorer gifter sig med varandra blev verklighet den tredje juni 2017. Med en mission om att alltid bli bättre längtar vi till Location East 2018 som i år håller till på en av Sveriges bästa venues, Arbis.

Location East drivs av en ideell förening med samma namn, som specialiserar sig på publika arrangemang. Föreningen har som utgångspunkt att arbeta aktivt med FN:s globala mål och därmed social hållbarhet.

Location

Kontakt